تولید محصولات دامی استان اصفهان ۱.۴ برابر افزایش یافت

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید انواع محصولات دامی در این استان در پایان سال گذشته نسبت به هشت سال قبل افزون بر ۱.۴ برابر افزایش یافته است.
حسین ایراندوست افزود: تولید انواع محصولات دامی در این استان در سال ۹۲، یک میلیون و ۳۳۲ هزار و ۶۵۸ تُن بود که در پایان سال قبل به یک میلیون و ۸۸۰ هزار و ۶۱۰ تن رسید.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی، حمایت و افزایش مشارکت بخش خصوصی سبب رشد تولید محصولات شده است خاطرنشان کرد: جهش تولید در سال‌های گذشته بطور کامل مشهود بود و این امر می‌تواند در سال جاری نیز با رفع موانع و پشتیبانی بیشتر تداوم پیدا کند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اضافه کرد: این استان در بخش تولید شیر خام در کشور رتبه اول را با تولید سالانه بالغ بر یک میلیون ۴۸۵ هزار تن و همچنین رتبه نخست در زمینه تولید شیر به ازای هر راس گاو شیری را در اختیار دارد.
ایراندوست ادامه داد: استان اصفهان در زمینه تولید گوشت مرغ و سایر ماکیان با داشتن یک هزار و ۸۴۰ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت بیش از ۳۶.۹ میلیون قطعه و تولید سالانه  بیش از ۱۹۱ هزار تن گوشت مرغ رتبه دوم کشوری و در ظرفیت واحدهای مرغداری گوشتی رتبه نخست را داراست.
وی جمع  دام‌های سبک و سنگین در استان را هفت میلیون واحد اعلام کرد و گفت: حدود ۲ هزار دامداری صنعتی گوشتی و شیری در این منطقه مشغول به‌کار هستند و حدود ۲۲ هزار و ۷۰۰ واحد دامداری نیمه صنعتی نیز در این استان فعالیت می‌کنند.
استان اصفهان دارای ۵۶۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی است.

منبع ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *