اطلاعیه دامپزشکی درباره کشتار غیربهداشتی دام‌ها

دامپزشکی استان تهران از مردم خواست با توجه به قرار گرفتن ایام محرم در فصل گرم، جهت جلوگیری از شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از کشتار غیر بهداشتی دام خودداری کنند.
مهدی سلوکانه، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: با توجه به ذبح دام از سوی هیئت‌های عزاداری و برخی شهروندان در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و تهیه غذا برای عزاداران حسینی، تقاضا می‌شود به منظور حفظ بهداشت محیط، سلامت مصرف کنندگان و پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان به ویژه بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) دام موردنیاز خود را فقط از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی، تهیه و در کشتارگاه‌های تحت نظارت دامپزشکی، کشتار کنند.


وی گفت: در زمان ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی، حتما از دستکش، ماسک، عینک و چکمه استفاده شود و پس از کشتاردام، محل ذبح دام شستشو و از مواد ضدعفونی در محل مزبور جهت جلوگیری از اشاعه بیماری استفاده شود
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: گوشت پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال (۰ تا ۴ درجه سانتی گراد) نگهداری شود و پس از آن مصرف شود.
سلوکانه گفت: اداره کل دامپزشکی استان تهران و ادارات دامپزشکی شهرستان‌های استان همچون سال‌های گذشته و بر اساس دستورالعمل‌ها و ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و به منظور سلامت جامعه و بهداشت محیط، با ۲۱ اکیپ ثابت، ۲۹ اکیپ سیار و ۴۵ دکتر دامپزشک، ۴۴ بازرس بهداشتی گوشت و ۱۶ ناظر بهداشتی در ایام محرم اقدام به تشدید نظارت‌های بهداشتی خود از واحد‌های تحت پوشش می‌کند. منبع صدا و سیما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *